Bereikbaarheid

Omdat er rond het Honigcomplex volop wordt gebouwd, kunnen aanrijdroutes soms wijzigen. Met de fiets kun je ons altijd bereiken. Als je vanuit het centrum komt, dan pak je de snelfietsroute parallel aan de Waalbandijk. Je parkeert je (elektrische) fiets veilig in de stalling, gelegen tegenover de ingang van Talis. Van maandag tot en met vrijdag van 7.00 – 19.00 uur is de stalling bewaakt. Met de auto bereik je ons via de Energieweg en het Nymaplein.

Parkeergelegenheid

Vanaf 25 februari 2019 is het niet meer mogelijk om te parkeren op de parkeerplaatsen langs de Waalbandijk ter hoogte van Oefenruimte.nu, Boksacademie Nijmegen en Dutch Bicycle Centre. Het fietspad en de parkeerplaatsen worden opengebroken in verband met de aanleg van kabels en leidingen voor de geplande nieuwbouw. Kom je met de auto naar het Honigcomplex, parkeer deze dan op de grote parkeerplaats aan de Waalzijde. De ingang van de parkeerplaats ligt aan de Laan van Oost-Indië, tegenover de Albert Trouwborststraat.

Mocht de parkeerplaats aan de Waalzijde vol zijn, is er op loopafstand van de Honigfabriek een betaalde parkeerplaats aan de Heselaan.

Vanaf Station Nijmegen

Lopen

Het festival is goed te bereiken vanaf het Centraal Station. Het Honigcomplex ligt op 1,6 kilometer afstand. Dit is ongeveer 15 tot 20 minuten lopen, en is voor de sportieve festivalganger prima te doen!

Openbaar Vervoer

Kom je met het openbaar vervoer? Het festival is ook uitstekend te bereiken met de bus. Vanaf Nijmegen Centraal neem je Breng Lijn 5 (Beuningen Tiberiuslaan) of Arriva Lijn 85 (richting Druten). Stap uit bij Bushalte Merwedestraat. Vanaf daar is het nog maar vijf minuutjes lopen! Kijk voor precieze vertrektijden op 9292.nl.

Foto door: Frans Blok