Programma

Tijdens het traject van de Start Academy hebben we mee gedaan aan uiteenlopende workshops. Iedere workshop had te maken met het bevorderen van een specifieke set aan skills. Voor ons heel waardevol! Daarom hebben we op ons festival een aantal toffe mensen uitgenodigd die gave workshops geven, zodat jullie het ook kunnen ervaren.

Er kunnen bij iedere workshop een maximaal aantal mensen meedoen. Dus wees op tijd! Wie het eerst komt, die het eerst maalt. Klik op het programma overzicht hieronder voor een grote weergave.

Plu024

Plu024 is een project dat opgezet is door vrijwilligers die daarmee wat teruggeven van hun kennis en ervaring ten behoeve van mensen die minder kansen hebben gehad. Tijdens de workshop gaat Marjan Hendriks vertellen over Plu024 en haar inspiratie. Vervolgens gaat ze met de deelnemers brainstormen over wat ze kunnen doen op korte of langere termijn. 

Old school

Als jongere moet je allerlei belangrijke keuzes maken voor je toekomst. Om antwoorden te vinden op je vragen kan je innovatie-vaardigheden gebruiken, waardoor je beter kan netwerken en de informatie vindt die je nodig hebt. In deze workshop van Old school leer je waarom ouderen boeiend, interessant en inspiratie vol zijn. Je kunt meer van ze leren dan je denkt!

Mindset

Lonneke Snijder van stichting mindset weet uit eigen ervaring hoe een vaste mindset iemand kan weerhouden om écht te groeien. Sinds Lonneke de kracht van de groeimindset persoonlijk heeft ervaren, wil ze haar kennis en ervaring delen met zoveel mogelijk mensen. Let’s grow!! 

More2win

More2Win is een sociale onderneming met één missie: de wereld van sportevenementen veranderen, zodat meer mensen hiervan kunnen profiteren. Met creatieve programma’s voor organisatoren, sportbonden, overheden en sponsoren zorgen zij voor een sociaal goede impact op de omgeving. Leer in deze workshop hoe je iets kunt betekenen voor de maatschappij terwijl je er ook je geld mee verdient! 

Starters 4 community

Starters 4 community helpt starters en professionals drijvende kracht te worden van sociale verandering. Met hun trainingsprogramma’s en “leren door te doen” methodiek helpen zij jou op weg met een betekenisvolle carrière, terwijl je direct impact maakt. Wil jij mee bouwen aan een sociale en duurzame wereld? Wil jij leren over sociaal ondernemen en ondernemende skills en mindset ontwikkelen? Laat je inspireren door Starters 4 community.

Vrijwilligerscentrale Nijmegen

De Vrijwilligerscentrale Nijmegen is er voor informatie en advies, helpen bij het zoeken van passend vrijwilligerswerk of bieden ondersteuning bij het werken met vrijwilligers. Altijd al iets willen betekenen voor een ander? Verken dan de mogelijkheden. Kom kijken of zij jou beeld van vrijwilligerswerk kunnen veranderen! 

Solliciteren & loopbaan ontwikkeling

Hoe zet je het beste je CV in elkaar? Hoe kan je jezelf het beste presenteren bij een sollicitatie? In deze workshop krijg je daar een aantal handige tips voor. 

Over de streep

“Over de Streep” is een werkvorm die als doel heeft om je meer bewust te laten worden van je keuzestijlen en gedrag. Er worden dillema’s / stellingen genoemd en afhankelijk van je antwoord loop je naar de andere kant. 

Mapstell

Door mensen en groepen letterlijk in kaart te brengen, geeft MapsTell inzicht in de verschillen in gedrag op een visuele manier. Deze workshop is een introductie tot Mapstell en helpt je om het beste uit jezelf en elkaar te halen en beter met elkaar samen te werken.