Line-Up

Mede mogelijk gemaakt door : Partytenverhuur Nijmegen

We starten de avond met line-dancing! Een groep mensen mensen met een verstandelijke beperking komt ons helpen uit onze comfort-zone te stappen. Onder begeleiding vanuit GVO de Klup.

Vervolgens zal Marcel Rözer samen met Babette en Brent van de Start Academy de officiële opening / check-in verzorgen.

Vanaf 18:00 zijn er verschillende workshops waaraan je kunt deelnemen:

  • Help met jouw creatieve brein diverse start-ups de wereld een stukje mooier te maken.
  • Leer onder begeleiding van avonturier Jan Fokke Oosterhof hoe je jouw dromen waarmaakt.
  • Hoe maak je heel Arnhem een stukje positiever door het sturen van een kaartje?
  • Leer in 60 min een rap maken onder begeleiding van rapper Jeroen Lazeroms.
  • Leer over sociaal ondernemerschap van Starters4Communities.

Om 20.00 uur staat onze headliner, Rocky Hehakaija op het programma. Rocky was het eerste en enige vrouwelijke lid van de Street Legends: ‘s werelds beste straatvoetbalteam. Afgelopen jaar werd ze als eerste vrouw in de Fifa 20 game opgenomen. Deze inspirerende jonge vrouw heeft van voetbal haar kracht gemaakt en probeert anderen daarmee te helpen. Ze richtte samen met Philip Veldhuis de stichting Favela Street op. Doormiddel van straatvoetbal creëert ze een nieuwe generatie sterke rolmodellen in achterstandswijken over de hele wereld.

Rocky Hehakaija

Na het optreden van Rocky vervolgen we de avond met een knettergoede band: Foxlane.

De groeiende livereputatie van indieformatie Foxlane heeft de laatste jaren zijn vruchten afgeworpen: met hooks en herrie à la Foals en Shame wonnen ze de publieksprijs van de ‘Grote Prijs van Nederland’ en kregen ze meer dan een miljoen streams met het nummer ‘Birmingham’. Verwacht energie, rauwe gitaarriffs, opzwepende baslijnen en filosofische teksten.” Bron: https://www.popronde.nl/profiel/10556

Foxlane

We sluiten de avond af met DJ La Sensa. Tijdens de performance van de band en DJ kun je ook nog genieten van een silent disco.